Νίκος Λαμπρόπουλος

Αντιπρόσωπος νομού Κερκύρας από το 1995

 

..όπου η ποιότητα και η εμφάνιση μετρούν..!!

Η Εταιρεία

Ο Νίκος Λαμπρόπουλος έγινε αντιπρόσωπος των εταιρειών STONECRETE και PISCINA OGGI, για την Κέρκυρα το 1995.

Παραμένει ως σήμερα η μεγαλύτερη και παλαιότερη Εταιρεία στον τομέα αυτό. Διαθέτει οργανωμένο δίκτυο τεχνικών ώστε να καλύπτει όλα τα σημεία του νησιού, και στο ενεργητικό της έχει εφαρμογές εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Η Εταιρεία μας μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε έργου, καθώς πέρα από όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για κάθε τεχνολογία STONECRETE και την απεριόριστη ποικιλία σχεδίων (καλούπια) και χρώματων, έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει και καλούπια σε νέα σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε έργου.

Επίσης, η αγάπη της Εταιρείας για τον τομέα αυτό σε συνδυασμό με τη συνεχή έρευνα του τεχνικού προσωπικού και των εργαστηρίων μας, οδηγούν στην υψηλή ποϊοτικά κατάταξη των προϊόντων μας, ενώ οι μεγάλες ποσότητες παραγωγής μας επιτρέπουν να διατηρούμε τις τιμές των προϊόντων μας σε χαμηλά και ανταγωνιστικά επίπεδα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) κάθε είδους με εξειδίκευση στην προκατασκευή και επιπλέον στην τεχνική της προκάτ υπερχείλησης. Η PISCINA OGGI είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελληνική αγορά που χρησιμοποίησε το PVC-liner για την στεγανοποίηση πισίνας. Η συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς οίκους εγγυάται την χρήση υλικών της καλύτερης ποιότητας με στόχο την παροχή εγγυημένων υπηρεσιών και προϊόντων στον καταναλωτή.

Πλέον με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Aqua S.p.A. Industrial Group η οποία από το 1974 ασχολείται με συστήματα επεξεργασίας νερού, δοσομετρικών αντλιών και προϊόντων πισίνας και θεωρείται πρωτοπόρος στον χώρο με προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας.

Το τεχνικό προσωπικό και οι μηχανικοί της εταιρείας εκπαιδεύεται και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και έχει την εμπειρία να βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε την πισίνα του μέλλοντος σήμερα.

 

Νίκος Λαμπρόπουλος

Αντιπρόσωπος νομού Κερκύρας από το 1995

οικονομία,αξιοπιστία, αντοχή – ανθεκτικότητα,
ανεξάντλητη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ποιότητα – αισθητική

… ελευθερία σχεδιασμού, ελευθερία δημιουργίας..!!